Дієтичний червоний борщ з куркою

Дієтичний червоний борщ з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Полегшений рецепт дієтичного червоного борщу, який сподобається як дорослим, там і маленьким дітям

Інгредієнти

Куряче стегно – 1 шт
Цибулина – 1 шт
Картопля – 5 (маленьких) шт
Морква – 2 шт
Буряк – 2 шт
Сіль – 2 г

Як приготувати Дієтичний червоний борщ з куркою

Червоний борщ – один з найбільш улюблених супів на пострадянському просторі. Існує величезна кількість різних рецептів, його варять з беконом, тушонкою, яловичиною, куркою. Але таким рецепти, на жаль, не корисні для малюків. Відмінність даного рецепту від класичного червоного борщу полягає в тому, що компоненти не приспускаются на сковороді. Це з одного боку значно зменшує час готування, а з іншого, робить суп настільки дієтичним, що його можна давати навіть маленькій дитині. Дитячий борщ можна готувати як з пісної яловичиною, там і з куркою. За бажанням, можна додати шинковану капусту, але не кожній дитині вона сподобається в супі.

Покроковий рецепт

Кидаємо курку в воду, доводимо до кипіння. Перший зливаємо бульйон. Поки вода кипить, чистимо цибулю.

Чистимо картоплю, нарізаємо маленькими кубиками.

Чистимо моркву і буряк, подрібнюємо їх на тертці.

Наливаємо приблизно 2 літри води, кладемо туди курку і цибулю, доводимо до кипіння, солимо, варимо 5 хвилин.

Додаємо картоплю, варимо ще 5 хвилин.

Додаємо моркву і буряк, варимо 15 хвилин. Червоний борщ готовий до вживання. Приємного апетиту!