Полегшений рецепт дієтичного червоного борщу, який сподобається як дорослим, там і маленьким дітям
Інгредієнти
Куряче стегно – 1 шт | |
Цибулина – 1 шт | |
Картопля – 5 (маленьких) шт | |
Морква – 2 шт | |
Буряк – 2 шт | |
Сіль – 2 г |
Червоний борщ – один з найбільш улюблених супів на пострадянському просторі. Існує величезна кількість різних рецептів, його варять з беконом, тушонкою, яловичиною, куркою. Але таким рецепти, на жаль, не корисні для малюків. Відмінність даного рецепту від класичного червоного борщу полягає в тому, що компоненти не приспускаются на сковороді. Це з одного боку значно зменшує час готування, а з іншого, робить суп настільки дієтичним, що його можна давати навіть маленькій дитині. Дитячий борщ можна готувати як з пісної яловичиною, там і з куркою. За бажанням, можна додати шинковану капусту, але не кожній дитині вона сподобається в супі.
Покроковий рецепт
Кидаємо курку в воду, доводимо до кипіння. Перший зливаємо бульйон. Поки вода кипить, чистимо цибулю.
Чистимо картоплю, нарізаємо маленькими кубиками.
Чистимо моркву і буряк, подрібнюємо їх на тертці.
Наливаємо приблизно 2 літри води, кладемо туди курку і цибулю, доводимо до кипіння, солимо, варимо 5 хвилин.
Додаємо картоплю, варимо ще 5 хвилин.
Додаємо моркву і буряк, варимо 15 хвилин. Червоний борщ готовий до вживання. Приємного апетиту!