Дієтичний люля-кебаб

Дієтичний люля-кебаб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для люля-кебабу. Куряче філе добре вимити, зачистити від плівок. Цибулю почистити, підготувати спеції – кумін, чорний перець чебрець.

Готове філе нарізати на великі шматочки і помістити в м’ясорубку або блендер. Для соковитості можна додати вершкове масло. Приготувати фарш крупного помелу.

Нашаткувати зелену цибулю і додати до збитого філе. Замість цибулі можна додати петрушку або кинзу.

Посолити, поперчити фарш. Додати спеції.

запікати близько 20 хвилин

Мокрими руками сформувати маленькі кебабчики. Можна помістити люля-кебаб на шпажки, які попередньо потрібно замочити у воді на 1 годину.

Відправити люля-кебаб на гриль або гриллевую сковорідку. Якщо сковороди немає – в духовку, помістивши в жароустойчивую форму. Запікати страву близько 20 хвилин при 200 градусах.

Готовий люля-кебаб подавати з ароматним соусом ткемалі або тартаром. Відмінно поєднується страва з рисом, так і картоплею. Приємного апетиту!