Підготувати всі інгредієнти для люля-кебабу. Куряче філе добре вимити, зачистити від плівок. Цибулю почистити, підготувати спеції – кумін, чорний перець чебрець.
Готове філе нарізати на великі шматочки і помістити в м’ясорубку або блендер. Для соковитості можна додати вершкове масло. Приготувати фарш крупного помелу.
Нашаткувати зелену цибулю і додати до збитого філе. Замість цибулі можна додати петрушку або кинзу.
Посолити, поперчити фарш. Додати спеції.
запікати близько 20 хвилин
Мокрими руками сформувати маленькі кебабчики. Можна помістити люля-кебаб на шпажки, які попередньо потрібно замочити у воді на 1 годину.
Відправити люля-кебаб на гриль або гриллевую сковорідку. Якщо сковороди немає – в духовку, помістивши в жароустойчивую форму. Запікати страву близько 20 хвилин при 200 градусах.
Готовий люля-кебаб подавати з ароматним соусом ткемалі або тартаром. Відмінно поєднується страва з рисом, так і картоплею. Приємного апетиту!