Дієтичний люля-кебаб

Дієтичний люля-кебаб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжні, ароматні і дуже смачні – люля-кебаб. Це блюдо дуже просте в приготуванні, легке і підходить абсолютно до будь-якого гарніру. Краще всього готувати люля-кебаб на грилі або гриллевой сковорідці, попередньо нанизавши на шпажку. Якщо такого пристрою немає – просто приготуйте в духовці. Для люля-кебаб традиційно використовують баранину, але це м’ясо все ж дуже жирне. У мене дієтичний варіант люля-кебаб – з курки. Таке блюдо виходить соковитим, легким і дуже ароматним. Запорука гарного кебаба – спеції і соковитість.

Покроковий рецепт