Для того, щоб цей овочевий салат вийшов більш корисним і дуже смачним, в нього можна додати сушені пряні трави.
Покроковий рецепт
Промити і почистити моркву, потім нарізати її тонкими брусками. Обсмажити на олії з усіх боків.
Потім помити і почистити редис. І тонко нарізати кружечками.
Авокадо почистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити кісточку. Порізати авокадо брусочками.
Далі всі нарізані овочі відправити в салатник, додати листя руколи.
Приготувати заправку. Змішати масло, насіння і листочки чебрецю, сіль, чорний мелений перець, смажені насіння кунжуту, насіння гірчиці, сухі пряні трави і сік минеолы (гібрид мандарина).
Полити приготовленої ароматною заправкою овочевий салат. Перемішати і подавати його з запеченою куркою.