Корисний вітамінний дієтичний салат з коренеплодів: буряка, моркви, кореня петрушки…

Інгредієнти
| Буряк – 2 шт. | |
| Морква – 2 шт. | |
| Корінь петрушки – 2 шт. | |
| Листя селери – 5-6 стебел | |
| Червоний перець гострий – 1 шт. | |
| Оливкова олія – 3 ст. л. | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Дієтичний овочевий салат з коренеплодів
Овочевий салат з коренеплодів, наповнений безліччю вітамінів і мікроелементів з пікантною гостротою від пекучого червоного перцю і пряним смаком листя селери
Покроковий рецепт


1. Коренеплоди помити, очистити і натерти на крупній тертці.


2. Листя селери промити, обсушити від води і дрібно нарізати. Додати до овочів.

3. Червоний перець помити, нарізати кільцями. Якщо не любите дуже гостре, видаліть насіння. Також додайте до овочів.

4. Салат посолити і заправити оливковою олією.

5. Можна подати до гарніру або як самостійне повноцінне блюдо.
