Дієтичний очищаючий салат з овочів і фруктів.
Покроковий рецепт
Сливи промити і нектарини. Нарізати їх скибочками, попередньо вилучивши у них кісточки, покласти нарізані плоди в невеликій салатник.
Редис гарненько промити, нарізати дуже тоненько і закинути в салатник.
Очистити від шкірки варений буряк і розрізати її на тонкі часточки, перекласти в салатник.
Потім промити крес-салат, обсушити.
Приготувати заправку. Змішати для неї всі інгредієнти і половиною сумішшю заправити салат. Акуратно перемішати. Присипати салат сіллю, рожевим перцем і чорним перцем.
Розподіліть фруктово-овочевий салат і крес-салат з сервировочным тарілках. Прикрасьте їстівними квітами і рубаним мигдалем (за бажанням). Подавати салат з сиропом, що залишився.