Цей супчик, приготований з соковитим лимоном і курячим філе, володіє невисокою калорійністю, тому його можна включити і в дієтичне меню.
Інгредієнти
куряче філе – 400 г | |
консервовані томати у власному соку – 700 г | |
свіжовіджатий сік з половини лимона | |
міцний бульйон курячий – 600 г | |
великий салатний цибуля червоний – одна штука | |
свіжа зелень кінзи – один маленький пучок | |
свіжі листочки орегано – півтори ч. ложки подрібнені | |
великі очищені зубчики часнику – чотири штуки | |
листя лавра – дві штуки | |
свіжий перець чилі – один маленький стручок |
Цей супчик, приготований з соковитим лимоном і курячим філе, володіє невисокою калорійністю, тому його можна включити і в дієтичне меню.
Покроковий рецепт
Підготувати товстостінну каструлю викласти в неї всі нарізані томати разом з соком, додати нашатковану салатний цибулю, насипати подрібнені листочки орегано.
Крім того, в каструлю додати тертий часник і два лаврові листки, насипати рубаний чилі перчик, все перемішати і тушкувати все на самому тихому вогні протягом десяти хвилин.
Добре промите куряче філе нарізати шматочками маленького розміру, відправити нарізане м’ясо домашньої птиці в каструлю, влити лимонний сік і необхідну кількість бульйону, продовжити процес готування ще протягом чверті години на слабкому вогні.
Далі томатний гострий супчик за смаком посолити і приправити перцем, злегка збільшити вогонь, приготоване рідке блюдо розлити в порційні тарілки, посипати подрібненою зеленню.
Подавати томатний гострий суп з коржами та густою сметаною до столу.