Щоб скоротити час готування домашніх ситних чебуреків, пропонуємо використовувати готовий напівфабрикат – листкове тісто. Виходить не тільки швидко, але й смачно!
Інгредієнти
Тісто листкове – 300 гр бездріжджове | |
Фарш м’ясний – 300 гр | |
Цибуля ріпчаста 0.5 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Масло рослинне – 70 мл | |
Борошно – 1 ч. л. |
Для приготування апетитних, з хрусткою скоринкою чебуреків, скористаємося листковим бездріжджовим тістом, яке можна придбати в будь-якому продовольчому магазині. В якості начинки у нас м’ясний фарш, доповнений подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями. Про те, як посмажити чебуреки з листкового тіста, розказано в нашому рецепті.
Покроковий рецепт
Отже, дістаємо з морозилки пласт листкового тіста. Розморожуємо його при кімнатній температурі. Це час можна присвятити приготування начинки для чебуреків. Досить просто змішати розморожений м’ясний фарш з подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями.
Розморожений напівфабрикат розкачуємо на столі, припорошенном борошном, в тонкий пласт. Використовуючи дрібну тарілку або кришку, вирізаємо круглі заготовки для чебуреків бажаного розміру.
На одну сторону кожної заготовки поміщаємо м’ясну начинку.
Скріплюємо чебурека, фіксуючи їх столовою виделкою.
Смажимо чебуреки з листкового тіста в розпеченому рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Приємного всім апетиту!