Домашні чебуреки з листкового тіста з фаршем

Домашні чебуреки з листкового тіста з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб скоротити час готування домашніх ситних чебуреків, пропонуємо використовувати готовий напівфабрикат – листкове тісто. Виходить не тільки швидко, але й смачно!

Інгредієнти

Тісто листкове – 300 гр бездріжджове
Фарш м’ясний – 300 гр
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Масло рослинне – 70 мл
Борошно – 1 ч. л.

Як приготувати Домашні чебуреки з листкового тіста з фаршем

Для приготування апетитних, з хрусткою скоринкою чебуреків, скористаємося листковим бездріжджовим тістом, яке можна придбати в будь-якому продовольчому магазині. В якості начинки у нас м’ясний фарш, доповнений подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями. Про те, як посмажити чебуреки з листкового тіста, розказано в нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Отже, дістаємо з морозилки пласт листкового тіста. Розморожуємо його при кімнатній температурі. Це час можна присвятити приготування начинки для чебуреків. Досить просто змішати розморожений м’ясний фарш з подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями.

Розморожений напівфабрикат розкачуємо на столі, припорошенном борошном, в тонкий пласт. Використовуючи дрібну тарілку або кришку, вирізаємо круглі заготовки для чебуреків бажаного розміру.

На одну сторону кожної заготовки поміщаємо м’ясну начинку.

Скріплюємо чебурека, фіксуючи їх столовою виделкою.

Смажимо чебуреки з листкового тіста в розпеченому рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Приємного всім апетиту!