Домашні котлети в паніровці

Домашні котлети в паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, в миску поміщаємо розморожений фарш. Очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Переправляємо цибулину на обробну дошку, подрібнюємо його у формі дрібних кубиків. Цибульну нарізку поміщаємо в миску до фаршу.

Доповнюємо інгредієнти в мисці хлібом, попередньо замоченим в молоці. М’якушка хліба після замочування слід віджати.

Тепер інгредієнти потрібно приправити спеціями. Ми використовуємо мелений чорний перець і сіль.

З ретельністю інгредієнти перемішуємо. Основа для котлеток готова.

З отриманого м’ясного фаршу формуємо круглі або овальні котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Перекладаємо котлети в паніровці на сковороду в розігріту олію. Обсмажуємо з двох сторін до повної готовності. В процесі на сковороду можна влити трохи кип’яченої води.

Смачні домашні котлети з м’ясного фаршу в паніровці готові! Подаємо з вашим улюбленим гарніром! Приємного апетиту!