В рецепті присутній вівсянка. Розповім покроково як можна зробити їх ароматними, соковитими і дуже смачними
Інгредієнти
Фарш свинячий – 500гр | |
Вівсянка – 70гр | |
Цибуля – 5шт | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Яйця – 2 шт | |
Вода – 100гр |
Цей рецепт Я дізналася випадково. Мені він дуже сподобався, готую його не перший раз тому готова поділитися корисною інформацією
Покроковий рецепт
Секрет приготування цієї страви в вівсянці. Я беру вівсянку швидкого приготування. Якщо візьмете звичайні вівсяні пластівці, то Вам доведеться їх подрібнювати щоб вони були м’якші.
На 500гр фаршу я відправляю 70гр вівсяних пластівців і перець
відразу додаю яйця
і перемішую
Щоб котлетки вийшли соковиті – соковиті нам знадобиться цибулю і дрібна терка, натираємо цибулю на терці …
Вливаємо це все м’ясо, чистимо ще 2 цибулини. Одну дрібно нарізаємо і додаємо у фарш
Тепер беремо часник, можна в принципі і не додавати його, але оскільки у мене всі люблять часник я натираю його так само як і цибулю на дрібній тертці і закидую в фарш
Котлети готуються дуже швидко, коли все перемішайте і залишіть на столі на 10 хв, щоб вівсянка набухла, а тим часом другу цибулину нарізаємо півкільцями, беремо каструльку і кладемо на дно кільця цибулі
Далі обсмажуємо до рум’яної скоринки
Після обжарювання кладемо в нашу каструльку
Коли обсмажили всі котлети, вкладаємо їх в каструльку наливаємо воду
Ставимо на вогонь на 20-25 хв
І, вуаля!
Приємного апетиту