Даний рецепт дозволяє зробити цибулю в клярі за лічені хвилини. Звичайно, він буде виглядати дещо відмінно від того, що продається в ресторанах, але смак у нього просто приголомшливий.
Інгредієнти
ріпчаста цибуля – 2 шт | |
газована вода – 300 мл | |
сіль – 1 ч. л. | |
спеції – за смаком | |
борошно – 120 гр | |
яйця – 2 шт |
Зараз, коли фастфуд дуже популярний серед усіх верств населення, дуже важливо пам’ятати про здоров’я і хоча б іноді перемикатися з покупного фастфуду на домашній. Таким чином можна бути впевненим у тому, що у складі усе свіже.
Покроковий рецепт
Цибулю нарізати кільцями шириною приблизно 1 див. В окремій мисці змішати всі сухі інгредієнти.
Білки відокремити від жовтків. Білки збивати на низьких обертах поступово збільшуючи швидкість. Збивати до пишної білої маси з стійкими піками.
Почавши збивати жовтки, поступово всипати до них змішані сухі інгредієнти. Повинна вийти кілька щільна маса, схожа на дуже густу сметану. Потім додати мінеральну воду або пиво, знову все змішати.
В отриману масу акуратно вкласти збиті білки і перемішати знизу вгору до рівномірного розподілу білків. Потім, кожне кільце занурити в кляр і викласти на розпечену сковороду. Обсмажувати з двох сторін до отримання золотистої скоринки. Приємного апетиту!