Домашні ведмежі вушка – пельмені

Домашні ведмежі вушка – пельмені – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що може бути краще соковитих, ароматних і повітряних пельменів, приготованих самостійно. Домашній фарш, тонке тісто і весела компанія-все, що потрібно, щоб приготувати це блюдо.

Покроковий рецепт



По-перше, краще всього використовувати домашній фарш. Так ви будете знати, з чого він складається. По-друге, фарш може бути будь – яким-і просто свинячий, і свино-яловичий, і курячий, будь-які варіації вітаються і залежать від особистих уподобань кожного. і , по-третє, щоб пельмень всередині містив бульйон і був максимально соковитим, у фарш потрібно додати і вмішати воду.
Отже, коли визначилися з інгредієнтами фаршу і замішані тісто, давши йому відпочити, приступаємо до приготування самих пельменів.
Тісто ділимо на 3 рівні частини, кожну з яких розкочуємо качалкою до товщини менше 0.5 мм. Правильно приготоване тісто розкачати не скласти праці.

Далі заготовки з тіста викладаємо на рівну поверхню і склянкою або спеціальною формою видавлюємо в ньому однакові кружечки, це і є наші заготовки.

На кожен пелюстка тіста викладаємо по 1 ч. л фаршу. Звертаємо виріб навпіл і стискаємо краю. Отримуємо півмісяць з начинкою. Кінчики вироби з’єднуємо між собою . Отримуємо готовий напівфабрикат.

Якщо ліпити пельмені великою компанією, процес не займе багато часу. Отримані заготовки можна відразу ж варити в підсоленій воді і подавати до столу. Я ж з сім’єю ліплю в прок. Заморожую напівфабрикати в морозильній камері і їм, коли захочу. І Вам СМАЧНОГО!!!!