Домашній бургер з курячою котлетою

Домашній бургер з курячою котлетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашній бургер – смачна і проста закуска на кожен день. Здивуйте близьких смачними домашніми бургерами швидкого приготування!

Інгредієнти

Булочка – 1 шт.
Цибуля – 1/2 шт.
Огірки мариновані – 1 шт.
Оцет – 1 ч. л.
Окріп – 1/2 склянки
Цукор – 1/2 ч. л.
Курячий фарш – 150 г
Панірувальні сухарі – 50 г
Соус для бургерів – за смаком
Сіль – за смаком
Томат – 1/2 шт.

Як приготувати Домашній бургер з курячою котлетою

Домашній бургер – це відмінна закуска для дітей і дорослих. Таке ласощі не містить шкідливих компонентів і виготовлено з простих і доступних інгредієнтів. Ніжна куряча котлета, овочі і хрусткий маринований цибулю – що ж може бути краще для ситного перекусу?

Покроковий рецепт

Спершу варто приготувати курячий фарш або купити готовий. Приправити м’ясну масу за смаком, додати сіль і прянощі.

Сформувати плоску і круглу котлету під розмір булочки і обваляти м’ясний виріб в паніровці.

Обсмажити котлети з двох боків до рум’яної скоринки. Обсмажену котлету викласти на паперовий кухонне рушник, щоб в неї вбрався зайвий жир.

Подрібнити на півкільця цибулі.

Помістити овоч в ємність, додати цукор, сіль і оцет.

Залити цибулю окропом і залишити на 15 хвилин для маринування. Після, злити маринад і гарненько віджати рідину.

Подрібнити на тонкі поздовжні слайсы огірок. Також нарізати і огірок.

Булочку розрізати і змастити нижню частину соусом для бургера або сумішшю з майонезу та кетчупу. Зверху викласти мариновану цибулю і слайсы огірка.

Викласти котлету, змастити її соусом і накрити слайсами томату.

Накрити бургер другою половинкою булочки і – подавати ароматну і смачну закуску до столу! Домашній бургер готовий. Приємного апетиту!