Домашній паштет з курячої печінки

Домашній паштет з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу печінку необхідно очистити від плівок і відварити в підсоленій воді.

Ріпчасту цибулю слід почистити, дрібно нарізати і обсмажити на гарячій сковороді на олії.

Після того, як цибуля підрум’яниться, печінка додати на сковороду і підсмажити разом з цибулею.

Отриману масу викласти смажену в чашу блендера, додати сметану за смаком сіль, чорний мелений перець і мускатний горіх. Все подрібнити блендером.

Розкладіть остиглий паштет в одну або кілька формочок (чашечок, мисок). Зверху можна полити паштет крутим бульйоном або розтопленим вершковим маслом.

Відправити курячий паштет в холодильник на кілька годин.

Домашній паштет готовий! Слід зберігати його в ємності в холодильнику під закритою кришкою, щоб не обветривался. Приємного апетиту!