Домашній салат із корейської моркви

Домашній салат із корейської моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гострий салат підійде як закуска до святкового столу. Готується дуже швидко, і виходить смачніше, ніж покупної.

Інгредієнти

Морква – 2 кілограми
Цукор – 300 грам
Часник – 3 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Оцет – за смаком
Соняшникова олія – за смаком
Спеції для морокови по-корейськи – 1 упаковка

Як приготувати Домашній салат із корейської моркви

Пряний салат підійде як закуска до святкового столу. Приготувати його зовсім не складно, але для підготовки необхідно виділити трохи часу. Салат подавати холодним.

Покроковий рецепт

Моркву помити і натерти на крупній тертці. Якщо є можливість, то можна нашаткувати овочі на спеціальній тертці для корейської моркви.



Викласти натерту моркву в глибоку ємність. Додати цукор, сіль, перець і спеції. Добре перемішати.

Додати трохи соняшникової олії і оцет.

Почистити часник. Пропустити через м’ясорубку або часникодавку. Додати в салат, і ще раз перемішати.

Накрити морква кришкою або харчовою плівкою і прибрати в прохолодне місце на ніч.
Подавати холодним. Можна прикрасити зеленню або гілочкою кропу.