Гострий салат підійде як закуска до святкового столу. Готується дуже швидко, і виходить смачніше, ніж покупної.
Інгредієнти
Морква – 2 кілограми | |
Цукор – 300 грам | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль, перець – за смаком | |
Оцет – за смаком | |
Соняшникова олія – за смаком | |
Спеції для морокови по-корейськи – 1 упаковка |
Пряний салат підійде як закуска до святкового столу. Приготувати його зовсім не складно, але для підготовки необхідно виділити трохи часу. Салат подавати холодним.
Покроковий рецепт
Моркву помити і натерти на крупній тертці. Якщо є можливість, то можна нашаткувати овочі на спеціальній тертці для корейської моркви.
Викласти натерту моркву в глибоку ємність. Додати цукор, сіль, перець і спеції. Добре перемішати.
Додати трохи соняшникової олії і оцет.
Почистити часник. Пропустити через м’ясорубку або часникодавку. Додати в салат, і ще раз перемішати.
Накрити морква кришкою або харчовою плівкою і прибрати в прохолодне місце на ніч.
Подавати холодним. Можна прикрасити зеленню або гілочкою кропу.