Печериці перебрати, помити і нарізати пластинками.
Ріпчасту цибулю очистити, помити і нарізати кубиками.
Нарізані гриби обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору, додати цибулю. До вершків додати 1 столову ложку борошна і ретельно перемішати. За п’ять хвилин до закінчення смаження додати вершки, сіль і чорний мелений перець. Соус не повинен бути дуже густим. При необхідності додати трохи води і довести до кипіння.
Приготувати тісто для яєчної локшини. Для цього просіяти борошно, додати сіль, яйця і замісити густе тісто.
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати локшину, яку відварити в підсоленій воді.
Локшину процідити від води, додати до грибного соусу і перемішати.
Сир натерти на крупній тертці, зелень петрушки дрібно порубати. При подачі до столу страву прикрасити сиром і зеленню.