Домашня локшина з соусом з печериць

Домашня локшина з соусом з печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печериці перебрати, помити і нарізати пластинками.

Ріпчасту цибулю очистити, помити і нарізати кубиками.

Нарізані гриби обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору, додати цибулю. До вершків додати 1 столову ложку борошна і ретельно перемішати. За п’ять хвилин до закінчення смаження додати вершки, сіль і чорний мелений перець. Соус не повинен бути дуже густим. При необхідності додати трохи води і довести до кипіння.

Приготувати тісто для яєчної локшини. Для цього просіяти борошно, додати сіль, яйця і замісити густе тісто.

Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати локшину, яку відварити в підсоленій воді.

Локшину процідити від води, додати до грибного соусу і перемішати.

Сир натерти на крупній тертці, зелень петрушки дрібно порубати. При подачі до столу страву прикрасити сиром і зеленню.