Домашня шаверма з куркою і томатами

Домашня шаверма з куркою і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо з підготовки продуктів.

Першим кроком необхідно нарізати курку на довгі шматочки і замаринувати в приправах, солі та соєвому соусі.

Поки курка маринується, потрібно зайнятися морквою. Щоб полегшити процес, можна використовувати моркву по-корейськи. В іншому випадку можна натерти моркву на крупній тертці і також замаринувати в соєвому соусі або спеціальному маринаді для корейської моркви.

Тепер саме час обсмажити настоявшуюся курку до золотистої скоринки.


Поки смажиться курка, підготуємо інші інгредієнти. Необхідно нашаткувати пекінську капусту, нарізати довгастими скибочками помідори. Для соусу змішайте майонез, гірчицю і зелень.


Коли всі інгредієнти готові, можна почати складання шавермы. На лаваш необхідно намазати соус.



Тепер саме час начинки. Викладаємо на соус капусту, помідори та моркву.

Останнім інгредієнтом буде курка. Зверху можна знову нанести трохи соусу.

Тепер загортаємо шаверму і відправляємо на суху розігріту сковорідку. Обсмажуємо з двох сторін.

Якщо начинки буде занадто багато, то шаверма розвалиться. Однак менш смачною від цього вона не стане.

Приємного апетиту!