Домашня юшка з щуки

Домашня юшка з щуки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: щука, картоплю, цибулю, моркву, часник і для смачного бульйону звичайно ж приправи: перець горошком, лавровий лист, гвоздика…

Інгредієнти

Щука – 300 р.
Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Морква – 1 шт. середня
Лавровий лист – 2-3 шт.
Гвоздика – 1-2 шт.
Перець горошком – 3-4 шт.
Часник – 2 зубчики

Як приготувати Домашній вуха з щуки

Застава смачної юшки – правильно приготований бульйон. Не так-то просто зварити смачний рибний суп, якщо ніколи раніше його не варили. У цьому рецепті докладно описується приготування юшки з щуки, бездоганного смаку. Так само можна готувати і з іншою рибою, іншими інгредієнтами.

Покроковий рецепт


Рибу розбираємо, миємо, ріжемо. Беремо потрібну кількість шматочків. Складаємо в каструлю з водою, ставимо на вогонь. Коли закипить, зменшуємо вогонь, знімаємо пінку, додаємо перець, сіль, лавровий лист, гвоздику. Варимо хвилин 20-30.


Поки вариться щука, готуємо зажарку. Цибулю подрібнюємо, моркву і часник тремо на тертці, обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10.


Витягуємо з бульйону рибу, остуджуємо, подрібнюємо, прибираємо кістки. Бульйон проціджуємо через сито, виливаємо назад в каструлю.


Картоплю чистимо, ріжемо. Кладемо в бульйон, туди ж подрібнену рибу і засмажку. Варимо до готовності картоплі. Можна додати зелень.


Розливаємо по тарілках, подаємо гарячим зі сметаною, вершками або лимоном. Приємного апетиту!