1. Приготувати тісто. Кімнатної температури збиваємо вершкове масло. Потроху всипаємо цукор. Вийде пишна біла густа маса. Додаємо ванільний екстракт. В іншій мисці змішуємо всі сухі вищеперелічені інгредієнти. Потім додаємо їх в масляну масу. Всі перемішаємо.
2. Перекладаємо підготовлене тісто в шприц для відсадження на деко.
3. Відсаджуємо тісто на деко вистелений пергаментним папером або фольгою. В кожну «майбутню» печеньку в центр викладаємо трохи джему, ягідку або шматочок шоколаду.
4. Печемо 20 хвилин. Колір печива повинен бути злегка золотистим. Після випічки обов’язково остудіть повністю печиво.
Маленьке розсипчасте печиво готове. Приємного чаювання!