Курячі яйця поділяємо на складові: білки і жовтки. Ми використовуємо тільки жовтки. Викладаємо їх у миску, підсипаємо до них обидва види цукру: простий і ванільний.
Інгредієнти, що знаходяться в мисці, розтираємо.
В солодку масу, що вийшла у нас, додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене на плиті в каструлі. Інгредієнти знову перемішуємо.
Підсипаємо невеликими порціями в миску просіяне заздалегідь пшеничне борошно, кидаємо щіпку солі.
Місимо тісто, яке потім прибираємо в морозильну камеру.
Тісто розкачуємо (товщина пласта – 3 або 4 мл). Використовуючи спеціальні формочки або звичайний стакан, вирізаємо печиво.
Переносимо печиво на пергамент, а потім у духовку на 15 або 20 хвилин (200 градусів).
Угощаемся на здоров’я!