Домашнє вівсяне печиво

Домашнє вівсяне печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не обов’язково чекати свят, щоб порадувати своїх близьких чудовим ласощами. Одним з таких ласощів може стати вівсяне печиво приготоване з любов’ю.

Покроковий рецепт


Розтоплюємо маргарин на водяній бані, слідкуємо щоб він не закипів і рівномірно розплавився. Після чого додаємо до нього цукор, соду і яйця, все збиваємо міксером. В ідеалі цукор повинен повністю розчинитися. При бажанні в суміш можна покласти прянощі, наприклад корицю, кардамон або імбир. Так само можна додати горіхи або сухофрукти.

Додаємо вівсяні пластівці і борошно, після чого ретельно вимішуємо.

Ставимо грітися духовку до 180 градусів, витягуємо застеляємо деко і його пекарської папером. Зверху пергамент змащуємо будь-яким рослинним маслом, наприклад соняшниковою або оливковою.

З отриманої маси ліпимо кульки, обвалюємо їх у борошні і викладаємо на деко.

Приминаем кульки щоб з них вийшли коржі. Ставимо деко з нашими печивом в духовку приблизно на 15 хвилин, не забуваючи за ними стежити. Щоб печива вийшли рум’яними з двох сторін можна перевернути їх в той момент, коли вони затвердіють.

Смачні домашні печива готові, приємного апетиту!