Дорада, запечена з бататом

Дорада, запечена з бататом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо готувати просто, швидко та приємно. Прекрасний варіант для недільного обіду або вечері.

Покроковий рецепт

Дораду наріжемо на стейки, попередньо вимивши, видаливши плавники і голови.
Посолимо, додамо трави, перемішаємо і залишимо на деякий час промаринуватися.

Духовку нагріємо до 180 градусів, деко накриємо папером для випікання.
Викладемо дораду на деко.

Очищений батат поріжемо,приправимо, поллємо маслом і перекладемо до дораді.

Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.

Тим часом, поріжемо зелений лук.
 

Через півгодини можна до столу, при подачі на блюдо додамо зелень.