Шоколадно-горіхова булочка з медом – смачна і ароматна солодкість простого приготування. Випічка неймовірно апетитна, а смак начинки нагадає про улюблену шоколадної пасти “Нутелла”.
Покроковий рецепт
Спершу потрібно приготувати дріжджове тісто. В теплій воді або молоці розвести свіжі дріжджі і цукор. Повністю розчинити компоненти і залишити опару підніматися. Після підняття опари додати в суміш олію і сіль, перемішати.
Всипати борошно, поступово замішуючи тісто. Повинен вийти еластичний та м’який кульку. Відправити тісто підніматися в тепле місце на годину.
Змішати горіхи з м’яким вершковим маслом, какао і цукром. Збити інгредієнти.
Тісто розкачати в пласт.
Покрити тісто ароматною горіховою начинкою і скачати в щільний рулет.
Згорнути рулет в клубочок. Дати тісту піднятися протягом чверті години.
Зробити на рулетике насічки і відправити виріб в розігріту духовку. Випікати близько двадцяти п’яти хвилин.
Розрізати випічку на шматочки.
Змастити гаряче виріб медом і подавати до столу. Приємного апетиту!