Дріжджова булочка з горіхами і какао

Дріжджова булочка з горіхами і какао – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадно-горіхова булочка з медом – смачна і ароматна солодкість простого приготування. Випічка неймовірно апетитна, а смак начинки нагадає про улюблену шоколадної пасти “Нутелла”.

Покроковий рецепт

Спершу потрібно приготувати дріжджове тісто. В теплій воді або молоці розвести свіжі дріжджі і цукор. Повністю розчинити компоненти і залишити опару підніматися. Після підняття опари додати в суміш олію і сіль, перемішати.

Всипати борошно, поступово замішуючи тісто. Повинен вийти еластичний та м’який кульку. Відправити тісто підніматися в тепле місце на годину.

Змішати горіхи з м’яким вершковим маслом, какао і цукром. Збити інгредієнти.

Тісто розкачати в пласт.

Покрити тісто ароматною горіховою начинкою і скачати в щільний рулет.

Згорнути рулет в клубочок. Дати тісту піднятися протягом чверті години.

Зробити на рулетике насічки і відправити виріб в розігріту духовку. Випікати близько двадцяти п’яти хвилин.

Розрізати випічку на шматочки.

Змастити гаряче виріб медом і подавати до столу. Приємного апетиту!