Для початку потрібно приготувати основу для піци – дріжджове тісто. Беремо велику чашу і всипаємо в неї всю муку. Додаємо дріжджі, цукор і сіль. Все ретельно перемішуємо.
Вливаємо воду і масло.
Замішуємо густе тісто. Тісто потрібно розминати не менше 5 хвилин, щоб воно стало еластичним і м’яким. Залишити в теплому місці на 30 хвилин.
У цей час почистити головку цибулі і порізати невеликими кубиками. Спассеровать на рослинному маслі.
Різані печериці додати до цибулі, перемішати і закрити кришкою. Тушкувати ще 10 хвилин.
Куряче філе порізати невеликими шматочками. Додати курку до цибулі і грибів. Тушкувати ще 7 хвилин.
Коли тісто підійде, розкачати його в тонкий пласт. Укласти на змащений маслом деко і наколоти виделкою.
Змастити поверхню томатною пастою. Викласти в підготовлену начинку.
Випікати в духовій шафі 20 хвилин при 180 градусах. За 2 хвилини до закінчення випікання вийняти піцу, посипати сиром, натертим на крупній тертці і поставити назад в духовку.
Їсти піцу в гарячому вигляді. Приємного апетиту.