Тісто для м’ясних пиріжків замісимо наступним чином: розчинний у теплому молоці сухі дріжджі разом з дрібкою цукру. У велику миску просеем разом з сіллю борошно. У борошно уб’ємо яйце, наллємо дріжджову масу. Замісимо тісто і на годинку приберемо його в тепло.
Начинку приготувати для пиріжків просто: потрібно викласти в миску розморожений м’ясний фарш, з’єднати з подрібненим на тертці ріпчастою цибулею. Інгредієнти посолити і приправити за смаком перчиком. Перемішати.
Тісто, яке у нас піднялося досить за годину, обминаємо руками, ділимо на шматочки.
Шматочки тесту на припорошенном борошном столі (дошці) розгортаємо в круглі коржі.
На кожну корж викладаємо приблизно по столовій ложці м’ясної начинки.
Скріплюємо пиріжків.
Залишилося тільки посмажити пиріжки з м’ясом на сковороді в розігрітому рослинному маслі.
Зі сковороди рекомендується викласти пиріжки на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру. Приємного вам перекусу!