Приготування торта вимагає витрат часу. Інгредієнти для його приготування доступні в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування торта.
Для приготування коржів: сметану розтерти з цукром.
Додати соду гашену оцтом, перемішати.
Додати борошно і замісити тісто. Тісто розділити на дві частини. В одну з них додати какао.
Потім кожну частину розділити на три рівні шматочки. Розкачати 6 коржів.
Випікати коржі в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці приблизно за 10 хвилин. Дати коржам охолонути.
Збити сметану з цукром в крем. Намазати коржі з двох сторін крім верхнього.
Зварити помадку. Для цього з’єднати в каструльці какао-порошок, цукор, масло вершкове, сметану і вершки. Прокип’ятити 5 хвилин. Дати охолонути. Полити помадкою верхній корж.
Залишити просочитися на 8-10 годин. Торт готовий. Приємного апетиту!