Я, напевно, для Вас не відкрию Америку. Але зараз в городах дозріла гарбуз і ми з неї зробимо оригінальне блюдо на стіл.
Інгредієнти
гарбуз – 1 середня | |
картопля – 5 шт | |
кабачок – 1 середній | |
перець солодкий – 2 шт | |
цибуля – 1 шт | |
сир – 300 грам | |
свинина – 150 грам | |
яловичина – 150 грам | |
сіль, перець, спеції – за смаком | |
майонез – 100 грам | |
соняшникова олія – 100 мл |
Цей рецепт, до речі, можна використовувати і на Хелловін. Гарбуз вибирає без тріщин, рівну, без вад. Так цілий гарбуз сильно нікуди не використовуєш, пшоняну або рисову кашу, наприклад, особисто я більше нічого не знаю.
Покроковий рецепт
Моєму гарбуз і зрізаємо у неї капелюшок.
Ретельно ложкою вибираємо серединку.
Обсмажене м’ясо з цибулею кладемо на низ нашої гарбуза.
Попередньо приваривши картоплю викладаємо слідом за м’ясом.
Потім слід обсмажений кабачок і солодкий перець. Солимо, перчимо.
Зверху всіх овочів поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. У мене плавлений. Додаємо трохи води.
Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хвилин.
Після готовності обов’язково перемішуємо. Подаємо на стіл в горщику з гарбуза.