Картопля запікається цілої в духовці, потім виймається середина і змішалась з сиром і ковбасою.Рецепт простий в приготуванні, а виходить дуже смачне блюдо.
Інгредієнти
картопля – 4 середні штуки | |
сир – 150 грам | |
ковбаса або шинка – 150 грам | |
яйце – 1 штука | |
сіль, перець – за смаком | |
зелень – для прикраси | |
майонез – за смаком |
Вам представлений рецепт картоплі, запеченої в духовці з сиром і ковбаскою.
Покроковий рецепт
Беремо велику картоплю добре миємо. Кладемо цілої в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності. У мене була готова через 30 хвилин, але у всіх різна духовка.
Зрізаємо верх, виймаємо середину. Вийти повинно так:
Картоплю, яку вийняли мнемо в пюре. Додаємо нарізану ковбасу і частина потертого сиру, яйце, солимо, перчимо.
Кладемо суміш в човники з картоплі, верх поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром
Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15-20 хвилин. Виймаємо і посипає зеленню.
Приємного апетиту!