Фаршировані човники з кабачків з куркою

Фаршировані човники з кабачків з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прогріти спеції з маслом на сковороді.

Дрібно подрібнити зелений або білий лук – за смаком.

Прибрати серединки з кабачком з допомогою ложки або ножа. Подрібнити серединки овоча соломкою і додати в сковорідку до цибулі і спецій.

Всипати курячий фарш. Перемішати інгредієнти і обсмажити до напівготовності.

Додати сметану і готувати до загустіння.

Наповнити начинкою з курячого фаршу “човники” з кабачків. Відправити гарячу закуску в духову шафу. Готувати до м’якості кабачка.

Ароматні дієтичне кабачки готові!

Подавати закуску теплою до столу – разом з часниковим соусом. Приємного апетиту!