1. У склянку налийте гарячу воду. Додайте оцет і 10-12 крапель жовтого харчового барвника. В іншу склянку налийте гарячу воду і додайте так само оцет і кілька крапель зеленого харчового барвника. Так само, підготуйте воду з синім барвником.
2. Зваріть яйця круто. Постукайте яйце об стіл або іншу тверду поверхню, щоб яйце вкрилася тріщинами.
3. Помістіть тріснуті яйця в жовту воду на 3-4 хвилини. Потім яйця перекладіть в зелену воду. І останнім етапом буде синій. У ній ми тримаємо найдовше.
4. Витягніть яйця з води і дайте обсохнути на паперових рушниках або в картонній коробці.
5. Після сушіння ретельно очистіть яйця і розріжте навпіл.
6. Вийміть жовток з половинок яєць і перекладіть в чашу блендера. Додайте м’якоть авокадо. Подрібніть, за смаком посоліть і поперчіть.
7. За допомогою шприца наповніть чашечки яєць сумішшю, прикрасьте зеленню і подавайте фаршировані яйця до столу.