Фарширований баклажан

Фарширований баклажан – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування страви займає небагато часу, а результат вас порадує незвичайним смаком. Подавати фаршировані овочі бажано з білим часниковим соусом.

Інгредієнти

Баклажан – 1-2 шт
Помідори – 2 шт
Авокадо – 1 шт
Кінза – 1 пучок
Натуральний йогурт – 100 мл
Часник – 3 зубчики

Як приготувати Фаршировані баклажани

Страви з баклажанів дуже люблять в азіатській кухні. Баклажан запечений зберігає свої корисні властивості, сприяє гарному травленню. Фаршировані овочі можна використовувати при підготовці до святкового заходу і просто для сімейного вечері. Страва виглядає красиво і апетитно.

Покроковий рецепт

Підготувати овочі помити. Баклажан розрізати навпіл уздовж. Авокадо на довгі шматочки.

Помідор нарізати півколом.

У кожній частині баклажана зробити надрізи паралельно один одному і вкласти в них по черзі – авокадо і помідор.

Викладаємо у форму для запікання, наливаємо трохи води і ставимо в духову шафу. Запікати овочі слід при температурі 170 градусів 60 хвилин.

Для приготування часникового соусу ріжемо дрібно кінзу, очищаємо зубчики часнику.

Йогурт змішати з часником (його видавити через чеснокодавку).

Добре перемішати всі інгредієнти і прибрати в холодильник.

Через годину виймаємо баклажани, кладемо на блюдо.

Зверху овочів викладаємо соус. Приємного апетиту!