Фарширований картопля з копченостями

Фарширований картопля з копченостями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед потрібно запекти картоплю у фользі, натерши коренеплоди сіллю і перцем. Готову охолоджену картоплю розділити на половинки.

Вийняти з картоплі м’якоть.

Подрібнити зелену цибулю і зелень. Обсмажити цибулю на вершковому маслі.

Подрібнити копчену свинину на кубики.

Змішати м’якоть картоплі із зеленню і свининою. Перемішати суміш і присмачити жирної сметаною.

Нафарширувати картоплю начинкою. Відправити в духовку на 10 хвилин, виставивши температуру до 180 градусів.

Апетитна фарширована картопелька готова! Приємного апетиту!