Фарширований перець з рисом в томатній заливці

Фарширований перець з рисом в томатній заливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис відваріть, зцідіть з нього відвар, промийте під холодною водою. Знову перекладіть на сито, щоб видалити рідину.

До рису додаємо м’ясний фарш. У нас він змішаний з свинини і яловичини.

Моркву натираємо, цибулю подрібнюємо невеликими шматочками. Овочі пасеруємо на рослинній олії до м’якості. Коли пасеровані овочі охолонуть, додаємо їх до решти інгредієнтів.

Розбиваємо яйце, приправляємо спеціями інгредієнти начинки.

Добре перемішуємо. Начинка для фарширування перців готова.

З перцю видаляємо насінну коробочку, промиваємо.

Заповнюємо середину перців начинкою. Викладаємо в глибоку сковороду або каструлю.

Заливаємо перці кип’яченою водою, щоб вона покрила їх. Томатну пасту розвести невеликою кількістю води і теж додати до перцям. Томити під кришкою до готовності 30 хвилин, за необхідності воду присолити.

Приємного апетиту!