Філе коропа в пікантному часниковому соусі з кабачками

Філе коропа в пікантному часниковому соусі з кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити карпа. Очистити від луски, випатрати рибу. Зрізати з філе коропа гострим ножем, рухаючись по кістках. Сам скелет можна використовувати для приготування юшки.

Кожне філе надрізати хрест-навхрест, щоб зруйнувати великі кістки в спинці.

Натерти рибне філе сіллю і перцем.

Змішати подрібнений часник з рослинним маслом, паприкою, перцем, лимонним соком і сіллю. Перемішати суміш і залишити настоюватися на п’ять хвилин.

Натерти приготованим соусом рибне філе. Накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на годину.

Тепер рибне філе можна приготувати абсолютно будь-яким способом. Можна обсмажити на грилі.

А можна викласти на подушку з рубленого кабачка і відправити в духову шафу.

Готову страву подавати до столу гарячим.

Такий ароматний і пікантний карт відмінно підкреслить страви з коренеплодів, рису і салати зі свіжих овочів. Приємного апетиту!