Яловичину ріжемо великими шматками і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності м’яса (час варіння залежить від розмірів шматків м’яса).
У цей час чистимо цибулю, дрібно ріжемо його, викладаємо в сковороду. Додаємо масло і смажимо до напівпрозорості.
У бульйон з м’ясом додаємо мелений перець і солимо.
Чистимо і ріжемо на дольки картоплю. Після чого кладемо його в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до напівготовності картоплі.
Додаємо в суп стручкову квасолю, зрізавши кінчики і кукурудзу, попередньо помивши її і порізавши на великі шматки. Варимо ще 15 хвилин.
Після чого додаємо цибулю з сковороди. Закидаємо крупно порізану зелену цибулю і не крупно порізану капусту. Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися.