Це гаряче блюдо з форелі дуже цікаво подається у формі човників з фольги. Готується швидко, не потрібно додатково готувати гарнір. Рибка виходить неймовірно ніжною і смачною.
Інгредієнти
картопля – 4 шт | |
форель філе – 300 гр | |
цибуля – 1 шт | |
відварене яйце – 2 шт | |
помідори – 4 шт | |
сир – 100 гр | |
майонез – 70 гр | |
сіль, перець – за смаком | |
фольга – для форм |
Якщо ви ламаєте голову над варіантом гарячого страви для святкового застілля, хочу поділися з вами варіантом такої страви з риби. Цим блюдом ви точно зможете здивувати гостей. Або просто побалуйте свою сім’ю смачним незвичайним вечерею з риби.
Покроковий рецепт
Формуємо з фольги човники. Краще купувати фольгу подорожче, вона як правило товстіший, добре тримає форму і ваші човники не будуть розпадатися. Очищену картоплю нарізаємо кружальцями першим шаром викладаємо у форму. Солимо і перчимо за смаком картопля, зверху змащуємо майонезом.
Нарізаємо філе форелі і цибулю. І викладаємо зверху картоплі.
Відварені яйця натираємо на дрібній тертці, викладаємо наступним шаром і знову змащуємо майонезом.
Помідори ріжемо на кружечки. Викладаємо зверху.
Сир натираємо на дрібній тертці, посипаємо зверху і ставимо у розігріту духовку на 40 хв. Випікаємо при температурі 180 гр.
До столу запечену картоплю з рибкою можна подавати прямо у фользі. Приємного апетиту!