Форель, запечена у сметанному соусі

Форель, запечена в сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Червона риба багата корисними речовинами, дуже поживна і смачна. Варіантів її приготування досить багато. Ми пропонуємо рецепт дуже соковитою форель, запечена в сметанному соусі!

Покроковий рецепт

Якщо у вас ціла рибка, то її необхідно помити, зняти луску (при наявності), обробити і відокремити голову.

Добре змащуємо сметаною і додаємо спеції. Запашні горошинки краще самостійно розтовкти — вийде більш ароматне блюдо!

У форму викладаємо фольгу. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і розсипаємо по дну.

Дістаємо рибку і кладемо на цибулю так, щоб між стейками залишалося небагато місця. Потім буде легше діставати готову рибу! Трохи змащуємо маринадом і посипаємо сиром. Закриваємо краї фольги і відправляємо в духовку (220 градусів) на півгодини!

Добре, коли є кулінарні сайти , на яких все наочно представлено.
За цей час можна натерти сир або приготувати гарнір, наприклад, відварити рис. Це дуже гарне поєднання з фореллю, запечена в сметанному соусі.