Фрикадельки в сметанному соусі з грибами

Фрикадельки в сметанному соусі з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати говяжо-свинячий фарш. Відварити одну картоплину середніх розмірів, остудити і натерти на дуже дрібній тертці в фарш.

Всипати спеції і сіль за смаком. Вбити яйце, додати дрібно січену петрушку і перемішати фарш. Залишити настоюватися п’ять хвилин.

Скачати з фаршу фрикадельки і обсмажити на олії з двох сторін. Катати кульки найкраще мокрими долонями. Обсмажені фрикадельки викласти у форму для запікання.

Подрібнити печериці і обсмажити на олії.

Всипати гриби до обсмаженою фрикадельок.

Додати сметанку. Накрити форму кришкою і відправити в духову шафу – всього на 10 хвилин.

Соковиті, ароматні і смачні фрикадельки зі сметаною і грибами готові! Закуску можна подавати до столу – з овочевими салатами або ситним гарніром з коренеплодів або рису.