1. Розігрійте духовку до 180 градусів
2. У великій мисці змішайте яйця, спеції, розпушувач і щіпку солі.
3. Додайте шпинат і всі залишилися інгредієнти до яєчної суміші. Добре перемішайте, щоб вони об’єдналися.
4. В чавунній сковороді (або іншій формі, яку можна поставити в духовку) нагрійте 2 столові ложки оливкової олії (на плиті). Влийте яєчну суміш.
5. Готуйте на середньому вогні близько 4 хвилин або близько того, щоб дно омлету «прихватилось». Перемістіть сковороду з омлетів в розігріту духовку, щоб закінчити приготування (запікайте протягом 8 хвилин або до тих пір, поки яйця не будуть просмажені, а поверхня не буде рідкої)
6. Подавати фріттату з середземноморським салатом з черрі, огірків і зелені. Приємного апетиту!