Фруктово-ягідний пунш

Фруктово-ягідний пунш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фруктово-ягідний пунш зазвичай подається на великих святах. Подають на стіл цей англійський напій у великих широких чашах, з плаваючими фруктами і ягодами.

Інгредієнти

журавлинний сік – 1 літр
цукор – 1 склянка
апельсиновий сік – 2 чашки
ананасовий сік – 1 стакан
3/4 склянки – свіжий або заморожений лимонний сік
мигдальний екстракт – 1/2 чайної ложки
холодний імбирний ель – 2 чашки
шербет – 500 мл
лимон, ягоди – для прикраси

Як приготувати Фруктово-ягідний пунш

Алкогольний коктейль, приготований на основі фруктових та ягідного соку з додаванням алкоголю. Примітний на вечірках і/або святах.

Покроковий рецепт

В контейнер з кришкою перелийте журавлинний сік, фруктові соки, насипте цукор і вилийте мигдальний екстракт. Гарненько перемішайте , щоб розчинився цукор.

Закрийте кришкою і поставте охолоджуватися в холодильник на кілька годин (хоча б на годину).

Перед подачею перелийте суміш охолодженого фруктового напою в чашку, додайте імбирний ель і перемішайте.

Зверху викладіть щербет (будь-якого смаку). Прикрасьте напій ягодами і скибочками лимона. Подавайте до столу. Приємного апетиту!