Фруктово-ягідний пунш зазвичай подається на великих святах. Подають на стіл цей англійський напій у великих широких чашах, з плаваючими фруктами і ягодами.
Інгредієнти
журавлинний сік – 1 літр | |
цукор – 1 склянка | |
апельсиновий сік – 2 чашки | |
ананасовий сік – 1 стакан | |
3/4 склянки – свіжий або заморожений лимонний сік | |
мигдальний екстракт – 1/2 чайної ложки | |
холодний імбирний ель – 2 чашки | |
шербет – 500 мл | |
лимон, ягоди – для прикраси |
Алкогольний коктейль, приготований на основі фруктових та ягідного соку з додаванням алкоголю. Примітний на вечірках і/або святах.
Покроковий рецепт
В контейнер з кришкою перелийте журавлинний сік, фруктові соки, насипте цукор і вилийте мигдальний екстракт. Гарненько перемішайте , щоб розчинився цукор.
Закрийте кришкою і поставте охолоджуватися в холодильник на кілька годин (хоча б на годину).
Перед подачею перелийте суміш охолодженого фруктового напою в чашку, додайте імбирний ель і перемішайте.
Зверху викладіть щербет (будь-якого смаку). Прикрасьте напій ягодами і скибочками лимона. Подавайте до столу. Приємного апетиту!