Галета з виноградом

Галета з виноградом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Галета – це французька коржик з прісного тіста. Як приготувати галету в домашніх умовах?
Немає нічого складного! Думаю, всі перераховані інгредієнти кожна господиня знайде у себе на кухні. При такому простому переліку продуктів виходить дуже смачний пиріг з виноградом. Основа галети – рубане тісто на сметані. Сметана замінює рідина (на відміну від звичайного рубленого тесту) і надає характерну кислинку тесту. Сметанку краще брати хорошу, густу. Начинкою можуть бути будь-які ягоди. Дуже смачно з вишнею, смородиною, агрусом. Був сезон винограду і я, для утилізації цієї ягоди, використовувала кишмиш. Для того, щоб галета вийшла смачною і соковитою, не шкодуйте начинки!

Покроковий рецепт