Гарбуз запечений у вершковому соусі

Гарбуз запечений у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гарбуз, запечена у вершковому соусі

З ароматною м’якоті гарбуза, жирних вершків і зелені можна приготувати ситне і просте блюдо, яке підійде для повсякденного меню.

Інгредієнти:

– мелені сухарі пшеничні (14 м);

– очищена м’якоть гарбуза (170 г);

– м’яке масло вершкове (36 р);

– рубана зелень свіжа пряна (за смаком);

– сире яйце куряче велике (одна штука);

– жирні вершки (48 мл).

Процес приготування:

Невеликими скибочками нарізати очищену гарбузову м’якоть, перекласти її в форму, злегка змащену невеликою кількістю масла і присипану меленими сухарями.

Розтопити вершкове масло, полити їм гарбузове шматочки, після цього з’єднати в окремій ємності сире яйце і жирні вершки, додати рубану зелень, насипати трохи солі, збити ці компоненти.

Полити гарбузове шматочки збитою вершковою сумішшю, відправити форму в духову шафу, розігрітий до 185 градусів, запікати гарбуз двадцять хвилин, потім подавати її в теплому вигляді.