Дуже просте у приготуванні блюдо з гарбуза звичайної,мінімальний набір продуктів, але виходить приголомшливо смачно і незвично.
Інгредієнти
Гарбуз – 1 шт (не велика) | |
Часник – 1 головка або кілька зубчиків | |
Сіль ,перець – за смаком | |
масло рослинне – 50 мл |
Ніколи не любила гарбуз, ні в кашах, ні паренную як робила моя бабуся, але одного разу спробувала гарбуз запечений з часником і чесно кажучи, здивувалася,що гарбуз може бути такою приголомшливо смачною. Тепер досить часто так запікаю гарбуз у духовці. Рецепт дуже простий,набір продуктів мінімальний, а задоволення від приготованого продукту просто море. Спробуйте приготувати гарбуз по цьому рецепту і я впевнена, що вам дуже сподобається .
Покроковий рецепт
Гарбуз вимити , часник почистити.
Гарбуз ріжемо, чистимо,часник дрібно нарізаємо.
Гарбуз ріжемо на невеликі шматочки ,змащуємо рослинним маслом з усіх сторін і викладаємо у форму для запікання, змащену теж рослинним маслом.
Зверху на шматочки гарбуза викладаємо часник, потім потрібно посолити і поперчити. І відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.
Через 40 хвилин виймаємо з духовки, пробуємо проколоти кінчиком ножа, якщо м’яка готова. Можна їсти і гарячої і холодної.