Приготування каші з гарбуза е займе багато часу, якщо гарбуз заздалегідь заморожена дрібними шматочками. Час приготування мінімальна, тому каша відмінно збагатить ваш організм за сніданком.
Інгредієнти
Гарбуз – 200 гр | |
Кускус – 30 гр | |
Вода – 1 ст | |
Молоко – 1/2 ст | |
Цукор і сіль – за смаком |
Гарбуз з давніх часів використовують для приготування страв і просто в сирому вигляді. У ній міститься велика кількість корисних мінералів і вітамінів для людського організму. Кускус – це різновид пшениці, яка швидко готується і завдяки дрібному помолу підходить для дитячого харчування.
Покроковий рецепт
Розігріваємо воду до кипіння.
Гарбуз ріжемо шматочками, якщо вона свіжа. Або дістаємо заздалегідь з морозильної камери.
Доводимо воду до кипіння і викладаємо гарбуз.
Додаємо кускус. Промивати його не потрібно.
Після того, як каша закипить, варимо на повільному вогні близько 7 – 10 хвилин. Додаємо сіль і цукор за смаком.
Кашу накрити кришкою і дати настоятися 5-10 хвилин. Приємного апетиту.