Гарбузова каша з кускусом

Гарбузова каша з кус-кус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування каші з гарбуза е займе багато часу, якщо гарбуз заздалегідь заморожена дрібними шматочками. Час приготування мінімальна, тому каша відмінно збагатить ваш організм за сніданком.

Інгредієнти

Гарбуз – 200 гр
Кускус – 30 гр
Вода – 1 ст
Молоко – 1/2 ст
Цукор і сіль – за смаком

Як приготувати Гарбузова каша з кускусом

Гарбуз з давніх часів використовують для приготування страв і просто в сирому вигляді. У ній міститься велика кількість корисних мінералів і вітамінів для людського організму. Кускус – це різновид пшениці, яка швидко готується і завдяки дрібному помолу підходить для дитячого харчування.

Покроковий рецепт

Розігріваємо воду до кипіння.

Гарбуз ріжемо шматочками, якщо вона свіжа. Або дістаємо заздалегідь з морозильної камери.

Доводимо воду до кипіння і викладаємо гарбуз.

Додаємо кускус. Промивати його не потрібно.

Після того, як каша закипить, варимо на повільному вогні близько 7 – 10 хвилин. Додаємо сіль і цукор за смаком.

Кашу накрити кришкою і дати настоятися 5-10 хвилин. Приємного апетиту.