Гарбузовий десертний крем-суп з кардамоном і корицею

Гарбузовий десертний крем-суп з кардамоном і корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем-суп з гарбуза з медом, та ще й з хрусткими насінням гарбуза – чудовий десерт для кожного званого обіду.

Покроковий рецепт

Очищену м’якоть гарбуза необхідно нарізати невеликими кубиками.

Потім перекласти її в широку каструлю і влити необхідну кількість питної води. Поставити каструлю на вогонь середньої сили, варити хвилин сім гарбуз. Потім додати роздавлений кардамон і паличку кориці. Продовжити процес варки гарбуза з прянощами ще чверть години.

Як тільки гарбузова м’якоть розвариться, прибрати каструлю з плити, викинути стручки кардамону і паличку кориці.

Відварену гарбуз збити блендером, після цього додати мед і трохи солі, перемішати приготований суп. Після цього налити його в порційні тарілки.

Насипати в суху сковорідку очищені гарбузове насіння і мелену корицю, потім обсмажувати ці інгредієнти при безперервному помішуванні близько чотирьох хвилин.

Додати обсмажені насіння гарбуза і мелену корицю з кардамоном в кожну тарілку, потім подавати приготований гарбузовий суп в теплому вигляді до столу.