Необхідні інгредієнти…
Свіжу гарбуз треба очистити і нарізати шматочками середньої величини.
Нарізаний гарбуз перемістити в каструлю. Залити невеликою кількістю води і тушкувати на середньому вогні 20 хв.
Тим часом можна зайнятися приготуванням піщаної основи пирога. Для цього слід змішати масло з сухими інгредієнтами (борошно, цукор, розпушувач, какао) до утворення однорідної крихти.
Далі додати яйце і перемішувати до тих пір, поки тісто скачається в кулю.
Утворилось тісто розділити на два різних за розміром шматка, загорнути у плівку і відправити у морозильну камеру на 10 хв. Один знадобиться для формування основи, а інший – для створення павутинки.
Тепер настав час згадати про гарбузі і пюрировать її з допомогою блендера.
Далі додати мед і поставити остигати.
В остигле пюре додати дрібку солі, сир і манку. Отриману масу перемішати.
Після того як тісто в морозилці трохи схопилося, настав час сформувати основу пирога і залити її гарбузово-сирною масою.
І сформувати павутинку, розкачати тонкі смужки тіста.
Вийшов пиріг випікати 30 хв. при температурі 180 гр.
А тепер можна кликати друзів.
Приємних пустощів вам з гарбузової насолодою!