Легкий гарбузовий суп для любителів вишуканого і м’якого смаку!
Покроковий рецепт
Смажимо каштани, постійно помішуючи, приблизно 25 хвилин.
Очищаємо каштани від шкаралупи. Кукурудзяний крохмаль розводимо в склянці, наповнений на половину холодною водою.
Варимо гарбуз, приблизно 25 хвилин, додаємо 8 каштанів і розведений крохмаль. За допомогою блендера робимо суп-пюре.
Розігріваємо молоко і вершки. Змішуємо з гарбузовим пюре, додаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком. Залишилися каштани ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на вершковому маслі. Виливаємо суп-пюре в тарілку, прикрашаємо каштанами і дрібно порізаною петрушкою. Приємного апетиту!