Гарбузовий суп-пюре з вершками

Гарбузовий суп-пюре з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Осінній суп, який подобається всім!

Інгредієнти

Гарбуз – 500 р.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Масло вершкове – 50 г.
Олія оливкова – 20 мл
Вершки 20% – 300 мл
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з вершками

Ось і настала золота осінь. З приходом холодів хочеться побалувати себе чимось смачненьким, тепленьким і корисним. На допомогу приходить красуня гарбуз. Я дуже люблю гарбузовий суп-пюре з вершками і з задоволенням ділюся рецептом з вами:)

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти.





Цибулю, моркву і гарбуз наріжемо кубиками, часник подрібнити.

Цибулю, моркву і часник злегка обсмажимо на сковороді, змазаній оливковою олією.



Потім додамо вершкове масло і шматочки гарбуза. Тушкуємо до легкого розм’якшення гарбуза.


Перекладаємо потушенные овочі в каструлю і заливаємо киплячою водою. Води повинно бути стільки, щоб покрити овочі. Додаємо сіль і перець за смаком і варимо 15 хвилин на маленькому вогні.


Перетираємо овочі блендером в пюре.


Додаємо вершки і доводимо до кипіння. Наш супчик готовий. Приємного апетиту!