Гарбузово-пшоняна каша на молоці

Гарбузово-пшоняна каша на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я просто обожнюю таку кашу, як і мої діти. Вона мені чомусь нагадує смак дитинства. Ароматна, смачна і корисна. У нас в родині ми її називаємо сонячної, так як колір асоціюється з сонцем. Я її роблю на молоці, якщо хочеться пісної каші, тоді просто на воді. Хоча смакові якості вона на мою думку трохи втратить. Готую її дуже часто, так як заморожую гарбуз на зиму.

Існує кілька способів приготування такої каші. Можна окремо відварити крупу і гарбуз, а потім, подрібнивши гарбуз, змішати їх.

В моєму способі гарбуз добре розварюється і при перемішуванні частково подрібнюється. Звичайно, шматочки гарбуза залишаються, але нам це, навпаки, подобається.

Покроковий рецепт