Корисне і смачне блюдо.
Інгредієнти
фунчоза (рисова локшина) – 200 грам | |
болгарський перець – 450 грам (3 штуки) | |
морква – 100 грам (1 штука) | |
часник – 2 зубчики | |
соєвий соус – 30 мілілітрів (3 столові ложки) |
Рецепт повноцінного прийому їжі. Фунчоза містить у собі безліч вітамінів та макроелементів, покращує травлення. Тому таке страви ще й у поєднанні з овочами – джерело енергії і вітамінів. А готується ця страва дуже швидко!
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 107 кілокалорій.
Білки: 1 грам.
Жири: 0 грам.
Вуглеводи: 27 грам.
Покроковий рецепт
1. Готуємо інгредієнти: овочі, фунчоза, соєвий соус.
2. Моркву натираємо на тертці, перець нарізаємо соломкою, огірок ріжемо скибочками. Дрібно натираємо часник. Всі ці овочі кладемо в антипригарну сковороду або додаємо трохи олії.
3. Приступаємо до фунчозе. Кладемо її в каструлю, заливаємо окропом і даємо настоятися 5 хвилин.
4. В цей час, огірок нарізаємо брусочками.
5. Прибираємо зайві “ниточки” з фунчозы. Промиваємо її холодною водою.
6. Змішуємо всі овочі.
7. Потім додаємо рисову локшину (фунчозу). Все ретельно перемішуємо. Заливаємо соєвим соусом.
Фунчоза з овочами готова! Приємного апетиту!